sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА ЈП

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ МЕРОШИНА на основу члана 29. Закона о јавним предузећима („Службени гласник РС", бр. 119/12, 116/2013 - аутентично тумачење и 44/2014 - др. закон), члана 34. Статута општине Мерошина („Службени лист града Ниша", бр. 32-пречишћен текст) и члана 43. Статута ЈП „Дирекције за изградњу општине Мерошина" и Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора јавних предузећа, оглашава јавни конкурс - за избор кандидата за именовање директора ЈП „Дирекција за изградњу општине Мерошина.

by

ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ЗА НАЈМЛАЂЕ ЂАКЕ МЕРОШИНСКЕ ОПШТИНЕ

И ове године организован је пријем за најмлађе ученике наше општине. Свечаност је одржана у сали Народне библиотеке из Мерошине, а присутнима се први обратио директор школе „Јастребачки партизани“ Миљан Ђорђевић. У име локалне самоуправе најмлађима је полазак у школу честитала директорка Народне библиотеке Милијана Миловановић. Сва деца могла су да уживају у позоришној представи за децу „Црвенкапа и још понешто“, а после представе прваци су добили пригодне поклоне од мерошинске локалне самоуправе.

by

ЗГРАДЕ ВРТИЋА У НОВОМ РУХУ

Истурена одељења ПУ „Полетарац“ у Доњој Расовачи, Кованлуку, Балајнцу, Баличевцу и Крајковцу дочекала су предшколце у новом руху. Постављени су нови подови и урађени молерски радови, па ће деца учити у још веселијем амбијенту и здравијој средини. Вредност радова износи око 460 000 динара, а финансирани су из сопствених извора вртића. По речима Срђана Ђорђевића, помоћника председника општине Мерошина, приоритет у наредном периоду биће вртићи у Девчи и Азбресници, а у плану је изградња мокрог чвора у Батушинц

by

ИЗГРАДЊА КОЛЕКТОРА ОТПАДНИХ ВОДА У БАЛИЧЕВЦУ

Мештани Баличевца до сада нису имали изграђену канализациону мрежу. Спуштањем првог прстена у земљу, јуче су почели радови на колектору примарних и секундарних отпадних вода. По речима директора Дирекције за изградњу у Мерошини Јовице Марковића, дужина колектора у изградњи је 667 метара, а вредност радова износи 3, 5 милиона динара.

by

Cherry’s film festival - конференција за штампу

Од 18. до 21. септембра на Облачинском језеру ће бити одржан Мeђународни фeстивал филмских школа Cherry’s film festival. Тим поводом одржана је конференција за штампу у прес центру "Филмских сусрета" у Нишу.

by

ВИДЕО НАДЗОР НА САОБРАЋАЈНИЦАМА У МЕРОШИНИ

Локална Самоуправа у Мерошини уступила је на коришћење опрему за видео надзор полицијској станици у Мерошини. Вредност опреме је 600 000 динара, а средства су прикупљена од новчаних казни које припадају буџету јединице локалне самоуправе на чијој територији је прекршај учињен. Спроведене активности у складу су са Програмом коришћења средстава за унапређење безбедности саобраћаја на територији општине Мерошина за 2014. годину. Циљ постављања камера опште намене је повећање безбедности у саобраћају и опште б

Претражите вести

Саша Јовановић

Председник општине Мерошине

email

Oпштина Мерошина

place Цара Лазара 17, 18252 Мерошина, Нишавски оkруг Србија

local_phone 018/4892-023, 4892-034, 4892-035

email opstinamerosina@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right