sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

КОНКУРС ЗА ФИЛМСКЕ СТВАРАОЦЕ

Мeђународни фeстивал филмских школа Cherry’s film festival позива продуцeнтe и ауторe да пријавe филмове за такмичарски програм првог издања тог фeстивала, којe ћe бити одржано од 18. до 21. сeптeмбра на Облачинском јeзeру код Ниша.

by

ФУДБАЛСКИ КАМП „НОВЕ НАДЕ“ НА ОБЛАЧИНСКОМ ЈЕЗЕРУ

Четврти летњи фудбалски камп „Нове наде“, по одлуци тренера Дејана Бабића, одржан је на Облачинском језеру. Учесници кампа били су млади полазници фудбалских школа из Вршца, Панчева и Алибунара од 1999-ог до 2007-ог годишта.

by

ПАРАДАЈЗИЈАДА 2014. У БАТУШИНЦУ

Батушиначки повртари и ове године организују манифестацију посвећену парадајзу.

by

ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА

Отворена манифестација "Дани вишње 2014." на Облачинском језеру. Први дан је протекао у кулинарском надметању двадесетак тимова за титулу најбољег у кувању рибље чорбе и спремању националних јела и јела од вишања. За данас су заказана спортска такмичења у шаху, баскету и фудбалу, а вечерас ће бити одржан концерт групе "Рибља чорба" уз подршку нишких музичких група "Milestones" и "Proces", као и нишког реп музичара Маркоњера.

by

ДАНИ ВИШЊЕ 2014.

Хуманитарни концерт 15.06. у 21:00 Сав приход од продаје карата биће уплаћен на рачун за помоћ поплављеним подручјима.

by

ДОНАЦИЈЕ ИЗ НЕМАЧКЕ ЗА ЈУГБОГДАНОВАЧКУ ШКОЛУ

Бранислав Стојановић из Арбанасца већ годинама је на привременом раду у Немачкој. Ових дана са супругом Сигрид довезао је донације за ученике из Југбогдановца. - Већ четрдесетак година прикупљам помоћ са мојом породицом и пријатељима за становнике мерошинске општине, а то ћу наставити и у будућем периоду- истиче Стојановић.

Претражите вести

Саша Јовановић

Председник општине Мерошине

email

Oпштина Мерошина

place Цара Лазара 17, 18252 Мерошина, Нишавски оkруг Србија

local_phone 018/4892-023, 4892-034, 4892-035

email opstinamerosina@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right