sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ШТА РАДИ ДИРЕКЦИЈА

Много посла за раднике Дирекције овог лета. Доста је урађено, али чека их још велики део посла. То је био повод да обиђемо неке локације са директором Дирекције за изградњу Јовицом Марковићем и поразговарамо о урађеним пословима, али и о пословима који их очекују.

by

ОБЛАЧИНСКО ЈЕЗЕРО ПУНО ГОСТИЈУ

Без обзира на лоше временске прилике, Облачинско језеро је пуно гостију. На обали језера камповала је екипа бициклиста из Италије, Аустрије, Немачке, Ирске и Мексика, а на припремама су и млади фудбалери ФК "Торпедо" из Вреоца. По речима директора Дирекције за спорт, туризам и рекреацију "Облачинско језеро" Предрага Николића, сви капацитети су попуњени до краја септембра.

by

НЕВРЕМЕ ОШТЕТИЛО ВЕЛИКИ БРОЈ ПУТЕВА МЕРОШИНСКЕ ОПШТИНЕ

Невреме које је погодило мерошинску општину у недељу донело је много невоља свим житељима општине. Оштећен је велики број путева, а у Балајнцу, Градишту и Батушинцу оштећен је велики број пластеника и засада у њима. По речима челника мерошинске општине, стање путева на територији целе општине је у катастрофалном стању. Оштећени су шумски, атарски, али и сеоски, насипани и асфалтни путеви.

by

КОНКУРС ЗА ФИЛМСКЕ СТВАРАОЦЕ

Мeђународни фeстивал филмских школа Cherry’s film festival позива продуцeнтe и ауторe да пријавe филмове за такмичарски програм првог издања тог фeстивала, којe ћe бити одржано од 18. до 21. сeптeмбра на Облачинском јeзeру код Ниша.

by

ФУДБАЛСКИ КАМП „НОВЕ НАДЕ“ НА ОБЛАЧИНСКОМ ЈЕЗЕРУ

Четврти летњи фудбалски камп „Нове наде“, по одлуци тренера Дејана Бабића, одржан је на Облачинском језеру. Учесници кампа били су млади полазници фудбалских школа из Вршца, Панчева и Алибунара од 1999-ог до 2007-ог годишта.

by

ПАРАДАЈЗИЈАДА 2014. У БАТУШИНЦУ

Батушиначки повртари и ове године организују манифестацију посвећену парадајзу.

Претражите вести

Саша Јовановић

Председник општине Мерошине

email

Oпштина Мерошина

place Цара Лазара 17, 18252 Мерошина, Нишавски оkруг Србија

local_phone 018/4892-023, 4892-034, 4892-035

email opstinamerosina@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right