sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

У НЕДЕЉУ ГЛАСАЊЕ ЗА ИЗБОР ПРЕДСЕДНИКА САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА МЕРОШИНСКЕ ОПШТИНЕ

Решење о одређивању бирачких места за сва насељена места општине Мерошина можете погледати овде.

by

ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ СЕЗОНСКОГ ГРИПА

Обавештавамо грађане да ће вакцинација против сезонског грипа почети сутра, 23. октобра, сваким радним даном 07 – 14 сати у Дому здравља у Мерошини и амбуланти у Југбогдановцу.

by

ИЗГРАДЊА КОЛЕКТОРА ОТПАДНИХ ВОДА У ЛЕПАЈИ

Радници Дирекције настављају изградњу колектора отпадних вода. Ископавање канала и полагање цеви настављено је у Лепаји. По речима Драгише Матића, дневно се уради педесетак метара, па се ускоро очекује завршетак радова. Раднике је на градилишту посетио и председник Општине Мерошина Бојан Нешић.

by

СУТРА ПОЧИЊЕ ПРОСЛАВА ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ У МЕРОШИНСКОЈ ОПШТИНИ

- Отварање Дечије недеље од стране председника општине - Пригодан програм - Отварање изложбе дечијих ликовних радова у холу Народне библиотеке

by

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА ЈП

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ МЕРОШИНА на основу члана 29. Закона о јавним предузећима („Службени гласник РС", бр. 119/12, 116/2013 - аутентично тумачење и 44/2014 - др. закон), члана 34. Статута општине Мерошина („Службени лист града Ниша", бр. 32-пречишћен текст) и члана 43. Статута ЈП „Дирекције за изградњу општине Мерошина" и Одлуке о спровођењу јавног конкурса за именовање директора јавних предузећа, оглашава јавни конкурс - за избор кандидата за именовање директора ЈП „Дирекција за изградњу општине Мерошина.

by

ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ЗА НАЈМЛАЂЕ ЂАКЕ МЕРОШИНСКЕ ОПШТИНЕ

И ове године организован је пријем за најмлађе ученике наше општине. Свечаност је одржана у сали Народне библиотеке из Мерошине, а присутнима се први обратио директор школе „Јастребачки партизани“ Миљан Ђорђевић. У име локалне самоуправе најмлађима је полазак у школу честитала директорка Народне библиотеке Милијана Миловановић. Сва деца могла су да уживају у позоришној представи за децу „Црвенкапа и још понешто“, а после представе прваци су добили пригодне поклоне од мерошинске локалне самоуправе.

Претражите вести

Саша Јовановић

Председник општине Мерошине

email

Oпштина Мерошина

place Цара Лазара 17, 18252 Мерошина, Нишавски оkруг Србија

local_phone 018/4892-023, 4892-034, 4892-035

email opstinamerosina@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right