sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Бојан Нешић: Сву снагу усмерити на инфраструктуру у наредном периоду

Ја сам нешто више од годину дана на овом месту. Урађено је доста тога, али ми нисмо задовљни, мислимо да може још много тога да се уради. Имајући у виду свеопшту ситуацију у друштву и економији, успех који смо постигли у току протеклог периода је за општину Мерошина велики. Урађено је много тога, директно из буџета, без помоћи Републике, као што је колектор-канализација у дужини од три километара. У селу Облачина завршен је водовод и бунари за снабдевање водом. Успели смо да активирамо неколико домова култу

by

ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ПУТА МЕРОШИНА - ЛЕПАЈА

После отежаног одвијања саобраћаја на путу Мерошина - Лепаја, мештани ових села ускоро ће моћи несметано да се крећу до својих домова. Ових дана реализује се прва фаза радова, такозвано тампонирање, а уколико временски услови дозволе, до краја зиме пут ће бити асфалтиран. Путаре је јуче посетио председник Општине Мерошина Бојан Нешић.

by

УСКОРО ПОЧЕТАК РАДОВА НА ПУТУ ЗА ЛЕПАЈУ

Мештани Баличевца и Лепаје због лошег пута отежано долазе до својих домова. Почетком године Министарство привреде је одобрило средства за изградњу пута до Лепаје, а после великих поплава широм Србије, пројекат је привремено стопиран. Ових дана пројекат је поново покренут. Међутим, због лоше финансијске ситуације, Министарство привреде финансираће, уместо 59 милиона динара, половину вредности пројекта, а остатак ће издвојити локална самоуправа у Мерошини. Тим поводом у Мерошини је потписан Уговор о почетку р

by

У НЕДЕЉУ ГЛАСАЊЕ ЗА ИЗБОР ПРЕДСЕДНИКА САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА МЕРОШИНСКЕ ОПШТИНЕ

Решење о одређивању бирачких места за сва насељена места општине Мерошина можете погледати овде.

by

ПОЧИЊЕ ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ СЕЗОНСКОГ ГРИПА

Обавештавамо грађане да ће вакцинација против сезонског грипа почети сутра, 23. октобра, сваким радним даном 07 – 14 сати у Дому здравља у Мерошини и амбуланти у Југбогдановцу.

by

ИЗГРАДЊА КОЛЕКТОРА ОТПАДНИХ ВОДА У ЛЕПАЈИ

Радници Дирекције настављају изградњу колектора отпадних вода. Ископавање канала и полагање цеви настављено је у Лепаји. По речима Драгише Матића, дневно се уради педесетак метара, па се ускоро очекује завршетак радова. Раднике је на градилишту посетио и председник Општине Мерошина Бојан Нешић.

Претражите вести

Саша Јовановић

Председник општине Мерошине

email

Oпштина Мерошина

place Цара Лазара 17, 18252 Мерошина, Нишавски оkруг Србија

local_phone 018/4892-023, 4892-034, 4892-035

email opstinamerosina@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right